Bröllop

Inför er stora dag skräddarsyr vi arrangemanget vad gäller både smak och utseende. Vi hjälper er göra er dag till något utöver det vanliga. Tårta är det traditionella men vill ni ha något som är enkelt att servera och är personligt dekorerad till varje enskild gäst så är cupcakes lösningen för er. Det går även att lösa cupcakes till gästerna samt en mindre tårta för brudparet för att ändå genomföra skärmomentet som sägs säkra att brudparet inte blir barnlösa.

Det är numera väldigt populärt med både dessertbord och gåvor till gästerna. Till detta föreslår vi cakepops, cakebites, cookies eller cookiepops. Dessa kan matchas i färgtemat eller med text och kan även användas som bordsplacering.

Inför beställningen är ni välkomna på en konsultation för provsmakning och genomgång av tema, färgval och utseende. Priset för detta är 295 kr, som dras av från totalkostnaden. Nästa steg är att boka datum. För detta tas en registreringsavgift på 900 kr ut, även detta dras från slutsumman. Avbokning tidigare än 30 dagar innan förloras handpenningen och mindre än 30 dagar debiteras fullt.

Det finns möjlighet att hyra både enklare uppläggningsfat samt större cupaketräd. Givitvis ordnar vi med både transport och uppdukning om ni vill det så att ni kan slappna av på dagen.

Skicka in din förfrågan eller kontakta oss för mer information.